Anlık Bildirim

Favori uygulama ve siteleri bir araya toplayan uygulama: Relevant

iOS platformunda popüler internet sitesi ve uygulamalarına daha hızlı ve tek bir merkez üzerinden ulaşmak istiyorsanız size Relevant isimli etkili bir önerimiz var. Detaylar haberimizde.
Dashbook adlı geliştirici tarafından iOS 8.0 ve üzeri iPhone ile iPad modelleri için hazırlanan uygulamalardan Relevant, favori uygulama ve sitelerinizi bir araya toplayarak cihazlar içerisinde merkez görevi üstleniyor.
Oldukça modern ve inovatif bir tasarımla karşımıza çıkan Relevant, yukarıda da belirttiğimiz üzere günlük olarak en çok kullandığınız içerikleri bir araya getirme noktasında görev yapıyor. Bu sayede kişilerin uygulama ya da siteler arasında geçerken harcadıkları zamanı azaltan ve genel verimi yüksekten uygulama, belirlenen uygulama ile siteleri kolayca okunabilen kartlar haline getiriyor ve kartlar isteğe bağlı olarak kişiselleştirilebiliyor.
Bu noktada Weather, Buzzfeed, ProductHunt, Google Analytics, NBA, NFL, NHL, Medium, Kickstarter, TechCrunch ve fazlasına destek veren Relevant uygulaması, bir açından Google Now kartlarını andırıyor ve ayarlanan bu kartları Twitter, Facebook, e-posta ya da metin mesajı üzerinden başkaları ile paylaşabiliyor. Uygulama içerisinde yakındaki mekanları belirleme, yol tarifi alma ya da hava durumunu hızlıca öğrenme amaçlı faydalı kartlar da bulunuyor.
Ücretsiz olarak sunulan Relevant uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim