Anlık Bildirim

'Fish Heroes' Appstore'da yerini aldı

 Craneballs Studios tarafından geliştirilen ve WWDC 2012’de kendini gösteren Fish Heroes 0,99$’lık fiyat etiketi ile Appstore’da yerini alarak mobil oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Kolay yoldan zengin olma peşindeki köpek balığı mafyasının konserve yapmak için masum balıkları kaçırmasıyla başlayan oyunda bu köpek balıklarına karşı mücadele veriyoruz. Angry Birds benzeri bir oynanışa sahip olan Fish Heroes’ta domuzların yerini köpek balıkları kızgın kuşların yerini ise kahraman balıklar alıyor. Okyanusun derinliklerinde geçen ve fizik unsurları su altını yansıtmak için hazırlanan Fish Heroes’ta sabit bir yerden kahraman balıkları fırlatmak yerine 360 derecelik bir görüş açısı kullanarak köpek balıklarını vurmaya çalışıyoruz. 100 bölümden oluşan oyunda çeşitli büyüklükte hedef köpek balıkları olduğu gibi çeşitli özelliklere sahip fırlatılabilen 7 farklı deniz canlısını da bulunuyor. ‘Game Center’ desteği ve 27 adet başarının yer aldığı oyunda iCloud eş zamanlama desteği de unutulmamış.

Blok şeklindeki balıkları, başarılı sesleri, hareketli arka planları ve 360 derecelik bir görüş açısı ile ‘Fish Heroes’ eğlenceyi ön planda tutan kaliteli bir yapım olmayı başarıyor. Eğer sizde köpek balığı mafyasına dur demek istiyorsanız 0,99$’lık fiyat etiketi ile Fish Heroes’a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim