Anlık Bildirim

Foursquare uygulamasından yemek siparişi verilebilecek

Uygulamasını daha işlevsel hale getirmek için çabalayan Foursquare şimdi de yemek siparişi verme şansı sunuyor. Artık doğrudan bu uygulama üzerinden sipariş verebilecek.
Foursquare uygulamasından yemek siparişi verilebilecek

Foursquare uygulamasının daha işlevsel hale gelmesi için uzun süredir çaba gösteriliyor. Şimdi oldukça popüler bir yerel sipariş platformu olan delivery.com ve foursquare işbirliği ile bu uygulama üzerinden yiyecek, alkol ve market alışverişi yapılabileceği açıklandı.
Uygulamalar arasında bağlantı konusunda uzman olan mobil ticaret platformu Button adlı firma ile işbirliği yapan delivery.com daha önce Uber, Airbnb ve Ticketmaster gibi platformlarla resmi ortaklık başlatmıştı. Button'ın "DeepLink Ticaret Teknolojisi" uygulamalar arasında bağlantı kurulmasını sağlıyor.
Mesela bir kişi foursquare'de yer bildirimi yaptığında bulunduğu restoranın delivery.com'da yer alan ürünlerinin listesini doğrudan foursquare uygulamasında görebilecek. Böylece uygulamadan çıkmadan siparişini verme imkanına kavuşacak. Diğer taraftan kimsenin bir sipariş verirken foursquare'i açıp alışverişi yapması da beklenmiyor. Bu entegrasyon daha çok uygulamadayken insanları alışverişe çekmek üzerine kurulmuş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim