Anlık Bildirim

GT-N5100 kod adlı Samsung cihazı, bu kez GLBenchmark sonuçlarında ortaya çıktı


Kapasitif ekran üzerinde stylus kalem kullanmaya imkan veren Samsung S-Pen teknolojisi, Galaxy Note serisi akıllı telefon ve tabletlerle birlikte mobil cihaz segmentine kazandırılmıştı.

Bir süredir Samsung'un Note serisine ait 7 inçlik bir tablet modelini hazırladığına dair iddialar gündeme gelmekteydi. İlk kez NenaMark2 benchmark platformunda GT-N5100 kod adlı bir model ortaya çıkmıştı. Bu kez GLBenchmark sitesinde de aynı model ortaya çıktı.

Sonuçlara bakıldığında Galaxy Note 7 olduğu sanılan modelin 1.6GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Exynos 4412 işlemci, 1280 x 800 piksel çözünürlük, Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi şeklinde özelliklerin eşleştiği görülüyor. 

Modelin CES 2013 veya MWC 2013 fuarında lansmanının yapılması bekleniyor.

İlk olarak Galaxy Tab modeliyle 7 inçlik segmente adım atan Samsung, Galaxy Tab 2 7 ve Galaxy Tab 7.0 Plus modelleriyle segmenti beslemeye devam etmişti. Şu anda 7 inçlik segmentte fiyat-performans konusunda en iyisini sunma yarışı var. Amazon, Asus, Apple ve Acer gibi firmalar fiyat kırarak segmentte pay kapma yarışında. Galaxy Note 10.1 modelinin fiyatı düşünüldüğünde Samsung'un Note 7 modelini nasıl bir fiyatlandırmayla pazara sunacağı merak konusu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim