Anlık Bildirim

Galaxy A serisi ve Note 2 için Lollipop güncellemesi ne durumda?

 
Galaxy A serisi ve Note 2 için Lollipop güncellemesi ne durumda?
Akıllı telefon şirketleri Lollipop güncellemesi için çalışmalarına devam ederken sammobile sitesi güncelleme ile ilgili Samsung içerisinden sızdırıldığını iddia ettiği bilgileri paylaştı. Paylaşılan sızıntılar Galaxy A serisi, Note 2 ve Andorid 5.1 ile ilgili çalışmalara ışık tutuyor.

Galaxy A serisinin A3 ve A5 modelleri orta seviyeye metal kasaya sahip cihazlar olarak dikkat çekerken A7 modeli de üst seviyede yine metal kasası ile dikkat çekiyordu. Tüm seri Android 4.4 Kitkat yüklü olarak gelirken şirket içinden yapılan sızıntılarda bu modellere Lollipop ulaştırmak için çalışmaların dün başladığı belirtildi. Daha önceki iddiaları doğru çıkan sammobile'ın bu iddiası da doğru ise A serisinin Lollipop güncellemesine kavuşması daha bir kaç aylık süre gerektirebilir.

Ayrıca sızdırılan bilgiler arasında henüz hiç bir cihaz için Android 5.1 güncellemesi çalışmalarına başlanmadığı da belirtildi. Çok şaşırtıcı bir bilgi olmasa da bu sızıntı amiral gemisi modeller için Android 5.1 güncellemesinin çok yakın olmadığını işaret ediyor. 

Son olarak Samsung Finlandiya Note 2 için Lollipop güncellemesi geleceğini açıklasa da Note 2 modeli için de henüz Lollipop çalışmalarına başlanmadığı belirtiliyor. Bu durumda 2012 yılında çıkan modelin Lollipop güncellemesini alması da yılın ortalarını bulacak gibi gözüküyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8711 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a3, galaxy a5 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim