Anlık Bildirim

Galaxy S III bilgileri Samsung'un yol haritasından internete sızdı


Samsung'un 55 günde 3 milyon, 5 ayda 10 milyon satış rakamı yakalayarak gündeme oturan akıllı telefonu Galaxy S II'nin halefi olacağı tahmin edilen Galaxy S III hakkında yeni detaylar internete sızan bir yol haritasında ortaya çıktı.

Phandroid sitesinin elde ettiği haritada Galaxy S III adında bir modelin 2012 yılı için planlandığı görülüyor. Ayrıca Galaxy S ve Galaxy S II evrimine de haritada yer verilmiş.

Galaxy S III modeli daha önce iddia edildiği gibi dört çekirdekli bir işlemciyi baz almıyor. Çift çekirdekli 1.8 GHz hızında çalışan Samsung Exynos 4212 işlemci, 2GB RAM, 4.6 inç Super AMOLED Plus HD ekran ve 12MP çözünürlüğünde bir kamera haritadan anlaşıldığı kadarıyla Galaxy S III modelinin özellikleri arasında yer alacak. Ekranın altında 4'lü fiziksel tuş bulunuyor.

Kameranın daha fazla berraklık ve kalite sunması beklenen W750 BSI CMOS sensörü barındıracağı, modelin LTE uyumlu olacağı ve NFC teknolojisinin Google Wallet ile birlikte çalışacağı anlaşılıyor.

Haritada göze çarpan nokta Galaxy S III için konulan resmin Samsung Nexus Prime modeline oldukça benziyor olması. Bu açıdan Nexus Prime modelinin elden geçirilmiş yeni bir versiyonu olabileceği tahminleri yapılıyor. Ancak Phandroid sitesinin haritada manipülasyon yapmış olma ihtimali de bulunuyor. Çünkü Galaxy S modelinin özellik listesinde Exynos işlemci yer alıyor. Normalde böyle bir durum sözkonusu değil.

İşletim sistemi ise piyasaya çıkış tarihine bakıldığında Ice Cream Sandwich olabilir. 

Phandroid sitesi haritada görülen özelliklerin kesin olmadığını piyasaya çıkış tarihi geldiğinde değişme ihtimali olduğunu belirtiyor. 

Yol haritasının ne kadar gerçeğe yakın olduğunu resmi lansman yapıldıktan sonra öğrenebileceğiz. Ancak yine de Galaxy S III modelinin buna benzer bir donanım sunacağı tüm otoriteler tarafından tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14432 kez okundu.
51 kişi, toplam 54 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim