Anlık Bildirim

Galaxy S6 için hazırlanan Android 6.0 sürümüyle TouchWIZ değişiyor

Samsung'un yol haritasına göre önümüzdeki aydan itibaren güncelleyeceği Galaxy S6 modeli için yeni sürüm hazır. 6.0 sürüme ait sızıntılar TouchWIZ'de bazı değişiklikler yapıldığını gösteriyor.
Galaxy S6 için hazırlanan Android 6.0 sürümüyle TouchWIZ değişiyor
 
Android 6.0 güncellemesi için üreticilerin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde LG, G4 modeliyle yeni sürüm güncellemesine kavuşan ilk model olma ünvanını elde etmişti. Ardından HTC şimdilik bölgesel olsa da One M8 için Marshmallow sürümünü yayınlamaya başladı. 
Samsung ise yol haritasına bağlı kalarak güncellemeyi önümüzdeki aydan itibaren sunmaya hazırlanıyor. Android 6.0 yüklü Galaxy S6 modelinde sızdırılan görüntüler ise yeni sürümle birlikte akıllı telefonun nasıl bir arayüze sahip olacağını gösteriyor. Yeni TouchWIZ arayüzünde gri-beyaz tonlarının daha fazla kullanılması göze çarparken arka planın mavi renge sahip olduğunu görüyoruz. En büyük güncelleme ise bildirim çubuğunda yaşanacak gibi gözüküyor. Hızlı erişim bölümü daha geniş bir hizmet sunmak için özelleştirilirken değişimlerden kamera arayüzü de nasibini almış.
Galaxy S6 ve S6 Edge için güncellemenin yılbaşından sonra başlaması bekleniyor. Ancak yeni sürüm tam anlamıyla hazırlandıysa modeller beklenenden önce güncellenebilir. Yeni arayüze ait görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8843 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android marshmallow, galaxy s6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim