Anlık Bildirim

Galaxy Tab 7.7 ve Galaxy Nexus, Avea bayilerinde satışa sunulacak

Samsung'un tüm dünyada büyük ilgi gören iki farklı modeli Avea ile ülkemizde de satışa sunulmak üzere.

Bunlardan birisi piyasaya sürüldüğü dönemde dünyanın en ince tableti ünvanını elde eden Galaxy Tab 7.7 modeli. Haber müdürümüz Fx57 tarafından IFA 2011 fuarında da ön incelemesi yapılan model bilindiği gibi Apple ile olan patent davaları nedeniyle Almanya'da yasaklanmıştı. 

7.7 inçlik 1280 x 800 Super AMOLED Plus ekran, 1.4GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, Android Honeycomb işletim sistemi, 16GB/32GB/64GB depolama seçenekleri, Bluetooth 3.0 ve WiFi özellikleri ile Galaxy Tab 7.7 üstün özellikler sunuyor.

Avea'nın müşterilerine sunacağı diğer model ise Galaxy Nexus modeli. Galaxy Nexus, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in Ice Cream Sandwich sürümünü üzerinde tanıttığı referans modeli idi. 4.65 inç 1280 x 720 inçlik Super AMOLED ekran, 1.2GHz hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4460 işlemci, 1GB RAM, Android 4.0 işletim sistemi gibi özelliklere sahip.

Avea kısa süre sonra iletişim merkezlerinde ürünlerin satışına başlanacağını bildirdi. Ancak fiyatlandırma ile ilgili bilgi verilmedi. Galaxy Nexus modelinin 1500TL'nin biraz üzerinde piyasaya sürüleceği biliniyor. Galaxy Tab 7.7 ise 699 Avro fiyatıyla Avrupa pazarında boy göstermişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim