Anlık Bildirim

Galaxy on Fire 2, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Fishlabs tarafından geliştirilen popüler uzay temalı oyun Galaxy on Fire 2, Appstore'da ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Mobil oyuncuları eski bir savaş kahramanı olan Keith T. Maxwell'in macera dolu uzay yolculuğuna davet eden Galaxy on Fire 2; kaliteli grafikleri, birbirinden farklı uzay gemileri ve başarılı uzay betimlemeleriyle kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Kimi zaman korsanlara karşı mücadele vereceğiniz kimi zamanda bir filoya eskortluk edeceğiniz yapım, çeşitli ekipmanlar ile uzay gemisini özelleştirmeye de imkan tanıyor. Oldukça uzun bir oynanış süresi sunan Galaxy on Fire 2, ana görevlerinin yanı sıra yan görevleri ve belirli bir ücret karşılığı sahip olabileceğiniz ek paketleriyle de bu sürenin uzatılmasını sağlıyor. Basit bir D-pad kontrol sistemine sahip olan oyun, sesleriyle de başarılı bir grafik çiziyor.

Macera dolu bir uzay yolculuğuna atılarak evrenin en iyi kaptanı olmak istiyorsanız, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulan Galaxy on Fire 2’ye Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim