Anlık Bildirim

Google’ın geçen yıl tanıttığı ve belli başlı Android telefonlarda kullanıma sunduğu gelişmiş sanal asistanı Assistant, artık iOS platformunda. Asistan bağımsız bir uygulama olarak App Store mağazasında indirmeye sunuldu.

Pek çok kaynak Assistant özelliğinin arama uygulaması içerisine dahil olarak gelmesini bekliyordu ancak Google bağımsız bir uygulama geliştirmeyi tercih etmiş. Apple’ın kendi sanal asistanı Siri, bundan sonra biraz zorlanabilir.

Google Assistant ile yapılabilecek işlemler arasında arama başlatmak, mesaj göndermek, email göndermek, hatırlatıcı kurmak, randevu hazırlamak, müzik oynatmak, navigasyonu sayabiliriz. Bunları ister yazılı halde isterseniz de sesli komutlarla yerine getirebiliyorsunuz. iOS 9.1 ve üzeri sürümleri isteyen uygulama henüz ülkemizde kullanılabilir değil.

Android tarafında ise Pixel telefonlardan başlayarak Galaxy S8 serisi, HTC U 11 ve LG G6 modellerinde Google Assistant yüklü olarak geliyor. Ayrıca Allo uygulamasında da bir Assistant botu bulunuyor. Bunlar haricinde ise yıl içerisinde Android 6.0 ve üzeri cihazlara güncelleme olarak gelecek.

İndirme linki
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim