Anlık Bildirim

Google'ın sanal gerçeklik platformu Jump VR kapanıyor

Teknoloji devi Google, bir hizmetinin daha fişini çekmeye hazırlanıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre sanal gerçeklik platformu Jump VR gelecek ay kapanıyor. İşte konunun detayları.
Google 2015 yılında başlattığı sanal gerçeklik platformu olan Jump VR'ı gelecek ayın sonunda kapatacağını açıkladı. Şirketin kullanıcılara gönderdiği mesajda, hizmet kapatılana kadar verilerini indirebilecekleri belirtiliyor.

Son üç yıldır kullanımı azaldı

Jump VR platformu, bir araya getirilmiş bir düzineden daha fazla aksiyon kamerası ve özel kamera kuleler kullanılarak çekilen görüntüleri, 3D 360 derecelik videolara dönüştürebilmeyi sağlıyordu. Bu kameralardan alınan görüntüler, Google'ın bulut gücü ile işlenerek, sürükleyici 360 derecelik videolar olarak karşımıza çıkıyordu.

Şirket, kullanıcılara gönderdiği e-posta ile Jump VR kullanımının son üç yılda aazaldığı konusunda bilgiler verdi. Bu nedenle de platformun 26 Haziran itibariyle sonlandırılacağını açıkladı. Daha önce buluta yükledikleri verilerin bir kopyasını indirmek isteyen kullanıcılar 27 Haziran’dan önce indirebilecekler. O tarihten sonra da Google hesapları devre dışı bırakmaya ve tüm verileri silmeye başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim