Anlık Bildirim

HP TouchPad, Windows 8 ile yeniden doğabilir


HP'nin Palm şirketini satın alarak mobil işletim sistemi webOS'ye dönüştürmesiyle iddialı bir giriş yaptığı mobil pazarda ani bir kararla webOS cihazlarının üretimini durdurması büyük tartışmalara neden olmuştu. Tüketicilerin merakla beklediği webOS 3.0 yüklü tablet modeli TouchPad de fiyatlarda kırıma gittikten sonra kendisini Android geliştiricilerinin ellerine bırakmıştı.

HP içerisindeki bazı kaynaklardan gelen bilgiler TouchPad modelinin ilerleyen aylarda Windows 8 ile yeniden pazara dönebileceğini gösteriyor. Firmaya yeni CEO atanmasından sonra hareketlenen mobil cihaz bölümü şu an TouchPad üzerinde Windows 8 denemeleri yapılıyor. Denemeler kavram ispatı çalışmalarının bir parçası.

FoxNews tarafından verilen haberde donanım ekibi Windows 8 testleriyle meşgul ve şirket içerisinde tableti tekrar pazara sürmek veya Windows 8 ile çalışan tamamen yeni bir model hazırlamak hakkında görüşmeler devam ediyor.

Ayrıca HP, webOS lisanslaması konusunda fikrini değiştirmedi ve HTC, LG, Nikon ve Amazon ile görüşmelerini devam ettiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim