Anlık Bildirim

HTC Vigor ile ilgili yeni görüntüler internete sızdı



HTC’nin Beats Audio firmasının yüzde 51 hissesini 300 milyon dolara satın almasından sonra herkes merakla bu ortaklıktan çıkacak ilk modeli beklemeye başladı. Gelen haberlere göre HTC Vigor olacağı tahmin edilen modelle ilgili internete sızan fotoğrafların en sonuncusu final versiyonunu gözler önüne seriyor.

4.3 inç 1280 x 720 piksel HD çözünürlükte ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm işlemci, Adreno 220 grafik birimi, 1GB RAM, 8MP arka / 2MP ön kamera, HTC Sense 3.5 arayüzü, Android 2.3.4 işletim sistemi ve Beats by Dr.Dre teknolojisi özelliklerine sahip olacak HTC Vigor’unfinal versiyonuna ait fotoğraflar DroidLife sitesi tarafından internette paylaşıldı.

Verzion’dan daha önce sızdırılan yol haritasında 11 Ekim tarihinde piyasada olması beklenen HTC Vigor modelinde 4 adet menü butonu, videolu görüşme için ön, anı yakalamak için çift LED flaşlı arka kamera, ön tarafta bir hoparlör ızgarası, arka tarafta gürültüden arınmış sesler için çift mikrofon, alt kısımda diğer bir hoparlör ızgarası, elinizden kaymaması için içeri doğru kıvrımlı arka kapak, HTC logosu ve kameranın çevresinde Verizon’a ait olacağı düşünülen kırmızı bir şerit görünüyor.

Model ABD’de LTE uyumlu Thunderbolt modelinin yerine piyasaya çıkacak. HTC’nin ABD’de satılan LTE modeli DROID Incredible 2 ile beraber karşılaştırma amaçlı çekilmiş diğer bir fotoğrafı daha olan modelin piyasaya sürüldüğünde DROID Incredible HD olması ihtimali üzerinde de duruluyor.
HTC Vigor ile ilgili yeni görüntüler internete sızdı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4583 kez okundu.
13 kişi, toplam 22 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim