Anlık Bildirim

HTC'nin en ince modeli Ville'in yeni bir videosu ortaya çıktı


HTC'nin 2012 yılı için tanıtmayı planladığı modellerinden birisi de Ville. 8.49mm incelik ile rakiplerine karşı oldukça iddialı olan HTC Ville'nin daha önce bir Fransız sitesinde görselleri paylaşılmıştı.

1.5GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, 4.3 inç büyüklüğünde 540 x 960 çözünülürlükte kapasitif ekran, 1GB RAM, Bluetooth 4.0, Beats Audio donanım ve yazılım desteği, 8MP kamera, 1080p video kaydı sunacağı iddia edilen HTC Ville'in en büyük kozu ise yazılım tarafında olacak.

Android 4.0 işletim sistemi üzerinde gelen HTC Ville, firmanın başarılı kullanıcı arayüzü olan Sense 4.0'ı kullanan ilk modellerden olacak. Yine bir Fransız sitesinde paylaşılan video HTC Ville'in Sense 4.0 arayüzünü kısaca tanıtıyor.

Videoda Sense 4.0'ın yeni pencere geçiş animasyonlarına sahip olduğu görülüyor. Ana ekrandaki kısayol çubuğu elden geçirilmiş. HTC widget'ları ise biraz küçültülmüş. YouTube'da bir süre görünen video firmanın müdahalesi üzerine kaldırılmış durumda.

HTC Ville Şubat ayı sonunda MWC 2012 fuarında tanıtıldıktan sonra T-Mobile logosuyla ABD pazarına giriş yapacak. Global pazara aynı adla mı çıkacağı yoksa farklı bir versiyonun mu geleceği henüz netlik kazanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8140 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim