Anlık Bildirim

Hercules, Samsung Galaxy S II'nin T-Mobile ve Telus varyantı olacak


Teknoloji dünyası 5 milyon satış rakamını geçen Samsung Galaxy S II modelinin başarısını konuşurken Hercules adlı yeni amiral gemisi olacağı iddia edilen bir modelin fotoğrafları interneti karıştırmıştı.

1.2 GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm APQ8060 işlemci, 1 GB RAM, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi, 4.5 inç boyutunda 480 x 800 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED plus dokunmatik ekran, 16 GB dahili flash bellek, NFC (Near-Field Communications), 42 Mbps HSPA, 8MP arka / 2MP ön kamera, Full HD desteği gibi özellikler sunan Hercules modelinin T-Mobile ve Telus operatörüne Eylül ayında geleceği konuşuluyordu.

Ancak T-Mobile gayri resmi haber sitesi TmoNews satışa sunulacak Hercules kod adlı modelin arka kapak resmini yayınladı. Resimde arka kapakta Galaxy S II yazdığı görülüyor. Böylece Samsung’un T-Mobile ve Telus için daha büyük ekrana ve daha iyi performansa sahip bir Galaxy S II varyantı hazırladığı ortaya çıkmış oldu. Bu varyantta online video akış platformu Netflix ve Google Offerings de yüklü olarak gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim