Anlık Bildirim

Killer E2500 Gigabit Ethernet kontrolcüsü duyuruldu

Oyuncuların vazgeçemediği bağlantı kontrolcülerinden birisi olan Killer, en hızlı gerçek zamanlı bağlantı deneyimi sunduğunu ifade ettiği Killer E2500 kontrolcüsünü duyurdu.

Çevrimiçi oyunlarda internet bağlantısının hızına ve verimliliğine önem verenlerin ilk adresi genelde Killer serisi oluyor. Rivet Networks elinden çıkan Killer ailesi hem kablosuz hem de kablolu bağlantılar için en iyi deneyimi sunmayı vadediyor.

Firmanın duyurduğu yeni kontrolcü Killer E2500 Gigabit Ethernet adını taşıyor ve kablolu bağlantılara hitap ediyor. Firma, kontrolcünün piyasadaki en hızlı gerçek zamanlı deneyimi sunduğunu iddia ediyor. Bilindiği üzere Killer kontrolcüleri anakartlara entegre olarak geliyor ve genelde oyunculara yönelik donanımlarda kendisine yer buluyor.

Gecikme azaltıcı teknoloji ile hayati önem taşıyan bağlantıları hızlandıran sürücü, böylece kullanıcının daha az önem taşıyan ağ trafiği arkasında kalmasını engelliyor. Diğer taraftan gelişmiş akış tespit teknolojisi oyun, video ve ses uygulamalarının yanı sıra 500 civarında web sitesini otomatik olarak algılayarak önem sırasına koyuyor. Yine kontrol merkezi ile kullanıcının ağ trafiğini önem sıralamasına koymasına imkan tanıyor.

Killer E2500 Gigabit Ethernet kontrolcüsünü ilk olarak MSI firması Z170A GAMING M6 anakartında ve Aegis Ti VR Ready masaüstü bilgisayarında kullanacak. Ardından Gigabyte firmasının oyuncu anakartlarında yeni Killer kontrolcüsünü göreceğiz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9900 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
killer, killer e2500 gigabit ethernet ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim