Anlık Bildirim

LG G4 deri kaplama arka kapağı detaylandı

LG'nin bu yıl piyasaya sürdüğü amiral gemi modeli G4 satış anlamında beklentilerin altında kaldı ancak modelin hakiki deri arka kaplaması çok konuşuldu. Şimdi bu deri kaplamanın nasıl hazırlandığı da ortaya çıktı. 

Bilindiği gibi ülkemizde LG G4 deri arka kaplama versiyonu plastik kapaklı versiyonu ile herhangi bir fiyat farkı olmadan piyasaya sürülmüştü. Normalde deri arka kapaklar 70$ civarında bir fark oluşturuyordu. 

LG'nin hassasiyet gösterdiği ve kullanıcıya premium bir tutuş hissi sunan deri arka kapakların hazırlanması için 12 haftalık bir sürenin geçtiği belirtiliyor. Sebzelerin kurutulmasına benzer bir kurutulma sürecinden geçen gerçek derinin sırça tabakası üzerine uygulanan bir kaplama ile leke tutmasının da önüne geçiliyor. Derin kaplamanın kalınlığı ise 0.45mm seviyesinde tutulmuş.

LG G4'ün deri kapakları iki farklı şekilde geliyor. Bir tanesi sert desenli deri kaplamaya sahip iken diğer de düz ancak ortası dikişli bir tasarıma sahip. Renk seçeneklerinin çoğunda sert desenli deri kaplama bulunuyor. Diğerlerinde ise dikişli tasarım mevcut. 

Piyasada bulunan bazı modellerde gerçek deri havası vermeyi amaçlayan suni deri işlemeler hatırlandığında LG'nin masraftan kaçınmadığı görülüyor. Ancak bu premium tutuş hissinin tüketici üzerinde ne kadar etkili olabileceğini satışlara yansıyınca göreceğiz.  
LG G4 deri kaplama arka kapağı detaylandı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14391 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
LG g4
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim