Anlık Bildirim

LG Stylo 5 tasarımı ortaya çıktı

LG’nin uygun fiyata kalemli telefon çözümü sunan Stylo serisine yeni bir model ekleniyor. LG Stylo 5 isimli bu modelin kılıf sızıntıları sayesinde tasarımı ortaya çıktı.
LG Stylo 5 tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Kalem ve not kelimeleri geçtiğinde ilk akla gelen Samsung Galaxy Note serisi oluyor. Ancak LG’nin de “Stylus” kalemli telefonları uzun zamandır piyasada. Hatta ülkemizde de LG Q Stylus Plus gibi modellerin satışlarına devam ediliyor. Dokunmatik kalem odaklı bu serinin yeni modeli olan LG Stylo 5’e ait kılıf görüntüleri ortaya çıktı.

Tasarım önceki modele oldukça benzer

LG Stylo serisi amiral gemisi bir modelden ziyade uygun fiyat odaklı olarak karşımıza çıkıyor. LG Stylo 5 de bu akımı devam ettirecek. Önceki model olan LG Stylo 4’e tasarım noktasında oldukça benzer. Öyle ki dörtlü hatta beşli arka kameraları konuştuğumuz şu dönemlerde LG Stylo 5 tek arka kamera ile gelecek. Bu arka kameranın hemen altında parmak izi sensörü yer alıyor. Ön tarafı çevirdiğimizde ise köşeleri yuvarlatılmış ve standart alt-üst çerçeveli bir ekran bizleri karşılıyor. Görsellere bakarak söyleyebileceğimiz diğer özellikler ise USB Type C ve 3.5 mm kulaklık girişi ile geliyor olması.

LG Stylo 5 tasarımı ortaya çıktı

LG Stylo 5 ismi 31 Mayıs tarihinde alınan bir sertifikada görülmüştü. Üzerine bir de bu kılıf sızıntılarının ortaya çıkması cihazın yakında tanıtılacağı manasına geliyor olabilir. LG Stylo 5 orta sınıfa herhangi bir yenilik getirmeyen, sıradan bir model olacak. Ancak uygun fiyata kalemli telefon arayan kişiler için LG’nin Stylo ve Stylus serisi önemli cihazlardan.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim