Anlık Bildirim

LG'den Chrome OS tabanlı hepsi-bir-arada PC

LG'den Chrome OS tabanlı hepsi-bir-arada PC

Google'ın Android haricinde masaüstü ve dizüstü platformlara yönelik olarak geliştirdiği Chrome işletim sistemi, istikrarlı yürüyüşüne devam ediyor. Her geçen gün daha fazla üreticiyi bünyesine katan platformun ürün gamı da zenginleşiyor.

Genelde dizüstü modellerinde gördüğümüz Chrome OS, Samsung Chromebox ile mini PC kasalarına girerken, şimdi LG Chromebase ile hepsi-bir-arada formuna da kavuşuyor.

21.5 inçlik IPS ekrana sahip olan Chromebase Full HD çözünürlük sunuyor ve Haswell tabanlı Celeron işlemciden gücünü alıyor. Chrome OS sistemleri genelde web tabanlı ve çevrimiçi çalışan uygulamalardan oluştuğu için çok fazla işlem yükü gerektirmiyor ve orta halli donanımlar ile düşük deoplama kapasiteleri gündelik işlemler için yeterli oluyor. 

Sistemi 2GB RAM ile destekleyen LG, depolama kapasitesini 16GB SSD ile sınırlı tutmuş. Görüntülü görüşme için 1.3MP çözünürlükte bir kamera yer alırken, HDMI girişi ile ayrı bir monitör olarak da kullanılabiliyor. 

LG, yeni Chrome cihazını gelecek ay ki CES 2014 fuarında ziyaretçilere sergileyecek. Fiyat ve diğer detayların fuarda belli olması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
997 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim