Anlık Bildirim

Lenovo’dan hem büyüklere hem küçüklere akıllı saatler

Uygun fiyatlı akıllı saatlerine devam eden Lenovo yetişkin kullanıcılar için analog Watch S, çocuk kullanıcılar için ise AMOLED ekranlı Watch C modellerini duyurdu.

Giriş seviyesinde önemli özellikler sunan akıllı telefonlarından sonra Lenovo bu kez uygun fiyatı ile dikkat çekecek iki akıllı saat tanıttı. Lenovo Watch S modeli yetişkin kullanıcılar için, Lenovo Watch C ise çocuk kullanıcılar için geliştirildi.

Lenovo Watch S özellikleri ve fiyatı

Lenovo Watch S modeli analog bir kadrana sahip. Dijital ekrandan hoşlanmayanlar için iyi bir alternatif olacak. Ekran safir cam ile korunurken kayışlar da kaliteli deriden imal. Akıllı özellikler sunan sistem ise analog kadranın altında yer alıyor.

Akıllı saat atılan adım, gidilen mesafe ve uyku düzenini takip ediyor. Elde edilen veriler Lenovo Watch uygulaması üzerinden takip ediliyor. Ayrıca gelen mesaj ve çağrılarda titreşim ile kullanıcı uyarılıyor. Su altında da kullanılabilen akıllı saat 34$ fiyat etiketine sahip.

Lenovo’dan hem büyüklere hem küçüklere akıllı saatler Tam Boyutta Gör
 

Lenovo Watch C özellikleri ve fiyatı

Son dönemin yükselen çocuk akıllı saatleri trendinden payını almak isteyen Lenovo yetenekli bir cihaz geliştirmiş. 1.3 inçlik AMOLED ekran Gorilla Glass ile korunuyor. Ekranın hemen üzerindeki kamera ile ebeveynler çocuklarının fotoğraflarını çekebiliyor.

Dijital pusula, A-GPS ve Glonass konumlama desteği sunan akıllı saat ayrıca WiFi ile bağlantı kurabiliyor. Ebeveynler belirledikleri noktalara çocukları ulaştığında uyarı alıyor.

Suya dayanıklı olan Lenovo Watch C modeli mikrofon ve hoparlör sayesinde diğer Watch C modelleri ile görüşme yapabiliyor. Lenovo Watch C modeli 58$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim