Anlık Bildirim

Lian-Li, çevre birimleri sektörüne el atıyor

Lian-Li'nin başarılı kasa tasarımlarından birisine mi sahipsiniz? Peki kasa rengi ile uyumlu aynı firmanın klavye-fare setleri olsa nasıl olurdu? Lian-Li bu soruya cevap arıyor.

Yıllardır ilginç kasa tasarımları piyasaya süren ve bu konuda artık en bilinen isimlerden birisi olan Lian-Li, görünüşe göre daralan PC pazarından olumsuz etkilenmek istemiyor. Firma geçen yıl sonlarında resmi olarak soğutma bileşenleri alanına adım atmıştı. Bu kez de, çevre birimleri alanına el atıyor. 

İlk prototip ürünleri CES 2016 fuarına getiren firma, henüz net bir satış tarihi belirlemiş değil. Standart fare-klavye tasarımından ziyade, firma kendi kasaları ile renk ahengi sağlayacak tasarım odaklı ürünler geliştirme niyetinde. Fuara yeşil ve altın renk versiyonlarını getiren firma, klavyede alüminyum alaşımlı kasa kullanırken, tuşlar da chiklet tarzında imal edilmiş. Fare ürününde ise versiyona göre değişen alaşımlar kullanılacak. 


Daha çok genel kullanım için üretilen setler, bu bakımdan oyun severlerin ilgileneceği türden değiller. Lian-Li'nin üzerinde çalışmalarına devam ettiği klavye-fare setlerinin 45$ civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Sadece Lian-Li kasalar değil, renk uyumu yakalayan diğer kasalarda da setlerin kullanılması sıkıntı oluşturmayacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim