Anlık Bildirim

Logitech'ten iPad Pro'ya özel şarj standı: Logi BASE

Logitech, Apple’ın Smart Connector teknolojisini kullanarak geliştirdiği Logi BASE standıyla, şarj deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. İşte yeni ürün hakkında bilmeniz gerekenler:

Logitech'ten iPad Pro'ya özel şarj standı: Logi BASE Tam Boyutta Gör

Üzerinde yer alan mıknatıs sayesinde iPad’in dik durumda şarj edilmesini sağlayan Logi BASE, cihazın bu süre içinde kolayca kullanılmasına imkân tanıyarak benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Logi BASE; güne “Siri” ve benzeri uygulamalarla başlayan, giyimden mutfak önerilerine kadar yaşamının her aşamasında iPad Pro’yu yanından eksik etmeyenlerin, cihazından şarjdayken de yararlanmasını amaçlıyor. Yüksek kaliteye sahip alüminyum malzemeyle üretilen ve kaymaz tabanıyla dikkat çeken Logi BASE, hem kullanım hem de görsel olarak 12,9 ve 9,7 inch iPad Pro’lar ile uyum gösteriyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Mobilite Birim Başkan Yardımcısı Michele Hermann, “Geçtiğimiz sonbaharda Apple Smart Connector ile uyumlu ilk klavyemiz Logi CREATE’i tanıttık. Şimdi ise inovatif bir uygulamayı hayata geçiriyor, Smart Connector teknolojisini bir adım daha ileriye taşıyarak iPad Pro’nun şarj edilirken bile kolayca kullanılmasını sağlıyoruz. Bu, bizi oldukça heyecanlandırıyor.” dedi.
Nisan 2016 itibarıyla Apple mağazalarında satışa sunulması planlanan Logi BASE’in tavsiye edilen satış fiyatı 99 Euro.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim