Anlık Bildirim

MSI'dan Heroes of Storm temalı oyuncu dizüstü bilgisayarı

Popüler oyunların temalarının dizüstü modellerine ayrı bir hava kattığı gerçek. Bu gerçekten yola çıkan MSI, Heroes of Storm temalı üç dizüstü bilgisayarı hazırladı.

Blizzard'ın MOBA türündeki oyunu Heroes of Storm, yavaş yavaş oyuncu donanımlarına ilham vermeye başlıyor. Blizzard ve MSI bir araya gelerek, Heroes of Storm temasını taşıyan özel oyuncu dizüstü bilgisayar versiyonlarını duyurdu.

Oyuncu dizüstü segmenti son yıllarda yükselişe geçen bir segmentti ve pek çok üretici bu tarafa yatırım yapmaya başlamıştı. Bununla birlikte donanım tarafında genelde aynı bileşenlerin sunulması nedeniyle üreticiler farklılaşma yollarını arıyor. Tematik versiyonlar bu anlamda iyi bir alternatif oluşturuyor.

MSI'nın hali hazırdaki GE62 Apache, GT72 Dominator ve GT80 modelleri Heroes of the Storm teması ile süslenecek. Tema süslemesinin yanında, bu versiyonları alan tüketiciler Heroes of Storm oyununda özel kahraman ve giydirmeler için kupon kodlarına da sahip olacak. Özel versiyonlar orijinal versiyonlar ile aynı fiyat etiketine sahip. 

Modellerden GE62 Apache fiyatı en düşük olan model. 15.6 inçlik Full HD ekran barındıran modele Intel i7-6700HQ işlemcisi güç verirken, 8GB RAM ve NVIDIA GTX 960M grafik kartı ile destekleniyor. Model 1610$ fiyat etiketine sahip. 

GT72 Dominator modelinde ise 17.3 inçlik Full HD bir ekran yer alırken işlemci tarafında Intel Core i7-6820HK modeli tercih edilmiş. 16GB RAM ve 256GB SSD+1TB HDD kombinasyonu ile desteklenen model tema giydirmesine ek olarak kapakta lazer işlemeli logo barındırıyor. Model 3230$ seviyesinden satılacak. 

GT80 ise ilk mekanik klavyeli oyuncu dizüstü bilgisayarı olarak ün yapmıştı. Modelde 18.4 inçlik Full HD IPS ekran, Intel Core i7-6820HK işlemci, iki adet NVIDIA GTX 980M ekran kartı, 32GB DDR4 RAM gibi iddialı özellikler yer alıyor. Model ekstradan klavyenin hemen üzerindeki alanda da özel bir HoS işlemesi sunuyor ve fiyatı 4210$ olarak belirlenmiş. Modeller ay sonunda Singapur ve Malezya'da piyasaya çıkacak. Global satış konusunda ise bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim