Anlık Bildirim

Mac uyumlu MagicalPad indirime girdi

Mac uyumlu MagicalPad indirime girdi
 
OS X 10.8 ve üzeri 64-bit işlemcili Mac bilgisayarlar için hazırlanan en yeni verimlilik uygulamalarından MagicalPad, not alma, liste oluşturma, fikir haritası üretme gibi işlemleri bir araya toplayabiliyor ve kısa bir süre için çok ucuza elde edilebiliyor.

Farklı işlemler için farklı uygulamalar kullanmayın denerek hazırlanan MagicalPad, yukarıda da söylediğimiz gibi kişilerin direkt olarak notlar almasına, yapılacak listeleri oluşturmasına ve fikir haritaları üretmesine imkan tanıyor. İçerisinde çizim temelli görsel oluşturma özelliğini de taşıyan uygulama, hazırlanan bu içerikleri Dropbox, Google Drive, iCloud ile Evernote gibi servislerde saklayabiliyor ya da Twitter ile Facebook gibi popüler sosyal ağlarda paylaşabiliyor.
Birçok dosya formatına destek vermesiyle dolu dolu içerikler hazırlayabilen MagicalPad, siyah ağırlık arayüzünde sürükle bırak mantığını da aktif olarak kullanıyor ve böylece ciddi anlamda zaman kazandırarak kolay bir kullanım yapısı ortaya koyabiliyor. Daha önce 40 TL fiyat etiketiyle satılan MagicalPad, an itibariyle aşağıdan 2,69 TL'ye elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim