Anlık Bildirim

Meizu kullanıcıları güncelleme alamamaktan şikayetçi

Meizu, global pazara sunduğu telefonlara güncelleme vermek konusunda pek iyi anılmıyor. Kullanıcılar da Meizu forumlarına açtığı konularda bu durumdan şikayetçi.
Meizu telefonlar güncelleme almıyor Tam Boyutta Gör
Ülkemize de giriş yapan Meizu’nun, özellikle Android sürüm güncellemeleri konusunda iyi anılmadığını söyleyebiliriz. Bu durumdan sıkılan bazı Meizu kullanıcıları firmanın resmi forumlarında sorunlarını sıkça dile getirmeye başladılar. Meizu kullanıcısı ve Fransa'da bayiliğini yaptığını söyleyen Alexander da bu kullanıcılardan bir diğeri.

Çoğu modelde durum aynı

Alexander tarafından global Meizu forumuna açılan konu 12 saat içerisinde 400’ün üzerinde cevap aldı ancak iyice popülerleşmesinin ardından forum yetkilileri tarafından kaldırıldı. Açtığı konuda değindiği temel sorun Meizu 16TH kullanıcısı olması ve satın aldığı tarihten bu yana yalnızca küçük bir hatayı gideren güncelleme alması noktasında. Ayrıca global Meizu forumunda yetkililerin artık hiçbir duruma cevap vermediğinden de bahsediyor. Sadece güncelleme takvimi isteğinde bulunan kullanıcı son olarak Meizu global forumunun bu pasiflik sebebiyle kapanma ihtimaline değindi.

Firmanın popüler modellerinden Meizu 15’de de benzeri sorunlar yaşandı. Geçtiğimiz senenin Nisan ayından tanıtılan Meizu 15, Snapdragon 660, 4 GB RAM, 128 GB depolama vb. özelliklere sahip. Ancak işletim sistemi, çıkalı 2 seneyi geçen Android Nougat 7.1.2 üzerine yerleştirilmiş Flyme 7 arayüzü ile geliyor. Kullanıcılar da uzun zamandır yazılım güncellemesi beklemesine rağmen alamadılar.

Sizlere aktardığımız Meizu haberlerinde, forum üyelerimiz de Meizu’nun güncelleme desteği vermemesinden yakınıyorlar. Her ne kadar fiyatına kıyasla tasarımı ve donanımı iddialı cihazlar sunsa da Meizu’nun güncelleme desteği konusunda kullanıcıların gözünde sınıfta kaldığı söylenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14104 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
meizu, meizu 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim