Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note serisi tamamen sonlandı mı?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, bu yıl Galaxy Note serisi bir cihaz çıkarmayacağı açıklanmıştı. Sızan bilgilere bakılırsa, şirket Note serisinin fişini çekmiş olabilir.

Samsung Galaxy Note serisi tamamen sonlandı mı? Tam Boyutta Gör

Bu yıl şirket, Galaxy Note 20'nin halefi olan modeli iptal ederek, bu cihazda gelmesi beklenen bazı özellikleri katlanabilir Z serisi modellerine ekledi. İçeriden sızan bilgiere göre, akıllı telefon üreticisi 2022'de bu seriyi sürdürmekten vazgeçtiği ve tamamen sonlandırdığı yönünde.

Front Tron adlı sızıntı hesabı, Samsung'un 2021'de yeni bir Galaxy Note modeli çıkarmayacak olmasının bir istisna olmadığını söyledi. Ona göre şirket, klasik serinin sonlandırılmasını önceden planladı ve bu nedenle gelecek yıl yeni bir Galaxy Note modelinin piyasaya sürülmesi beklenmemeli.

Samsung'a göre Galaxy Note modeline gerek kalmadı

İddiaya göre Samsung, Z Fold ve Z Flip modellerine odaklanarak katlanabilir akıllı telefonların üretimine odaklanacak. Note cihazlarının temel özelliğinin, katlanabilir cihazların (ve Galaxy S21 Ultra'nın) artık uyumlu olduğu S Pen kalem desteği olduğu göz önüne alındığında, analistlere göre serinin daha da geliştirilmesi şirket için mantıksız hale geldi.

Samsung'un kendisi henüz tüm Galaxy Note serisinin iptaliyle ilgili net açıklamalarda bulunmadı , bu nedenle içeriden haber alanlar tarafından sağlanan bilgiler şimdilik varsayım ve iddia düzeyinde kalıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15971 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim