Anlık Bildirim

Microsoft Surface Phone’un çıkışı yine erteleniyor

Microsoft’un daha önce de ertelenen yeni Surface Phone akıllı telefonundan üzücü haber geldi. Kulislerde konuşulanlara göre cihazın çıkış tarihi beklentilerin bir hayli ötesinde gecikecek.
Uzun süredir teknoloji gündeminde yer alan haberlere göre Microsoft’un Surface serisine yeni akıllı telefon modeli ekleyeceği biliniyordu. Donanımsal özellikleri ve ne zaman yayınlanacağı merak edilen cihaza dair paylaşılan son açıklamada 2017 yılının Nisan ayı işaret ediliyordu. Gelen yeni bilgiler bu tarihin daha da ileriye atıldığı yönünde.
İddialara göre Surface Phone’da farklı donanım seçenekleri düşünen ve bazı parçaların üretim süreçlerinde sorunlar yaşayan Microsoft, 2017'nin sonunda ya da 2018 yılının ilk çeyreğinde yeni cihazını tanıtacak. Windows Phone’un kullanım oranını arttırmak isteyen ancak diğer üreticilerin yeteri kadar destek vermemesi yüzünden deyim yerindeyse tek başına kalan teknoloji devi, diğer taraftan Lumia serisi yüzünden de pazar payında ciddi kayıplar yaşıyor.
Öyle ki Lumia'nın sektörde adeta eriyip gitmesiyle zor günler geçiren Microsoft, Lumia markalı akıllı telefonların üretimini bu yıl sonu itibariyle bitirmeyi planlıyor. Akıllı telefon cephesinde her geçen gün tüketicilerin ilgisini kaybeden teknoloji devinin bu kötü gidişata müdahale etmesi gerektiği ise su götürmez bir gerçek.
* Haberde kullanılan görsel temsilidir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6732 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft surface phone, surface phone ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim