Anlık Bildirim

Microsoft Surface Pro 5 ve Surface Book 2 için geri sayım başladı

Önümüzdeki yıl yenilenmesi beklenen Surface serisi muhtemelen 2017 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacak. Ultra HD ekranlı Surface Pro 5 ve ikinci nesil Surface Book'la ilgili detaylar haberimizde.
Microsoft'un gelecek yıl Surface serisini yenilemesi bekleniyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre şirket 2017 yılının ilk çeyreğinde yeni Pro 5'i piyasaya sürmeyi planlıyor. Yazılım devinin Surface Pro 5 ve muhtemel ikinci nesil Surface Book'un tanıtımı için 2017 yılının ilk bölümünü düşündüğünü zaten biliyorduk. Şimdi ise Digitimes, (eğer Çin'den gelen haberler doğruysa) bunun gerçek bir plan olduğunu ifade ediyor.
Bu noktada çok detay yok ancak rapor, Surface Pro 5'in ultra HD ekran ve manyetik şarj standına sahip Surface Pen ile piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor. Üretim, yalnızca Pegatron'un sorumluluğunda olacak, ancak Microsoft'un Quanta Computer firmasını Surface Pro 5'in üretim sürecine dahil ederek operasyonu genişletmek istediği söyleniyor. Ancak anlaşmaya varılıp varılmadığı henüz netleşmiş değil.

Bu söylenti neden mantıklı?

Microsoft'tan gelen bir onay olmadan, raporun doğru olup olmadığını söylemek zor ancak bazı nedenlerden dolayı bu mümkün görünüyor. Yeni Surface modelleri önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piysayaya sürülürse bu Windows 10 Creators Update güncellemesi ile aynı döneme denk gelecek. Böylece şirketin kendi cihazları Creators Update ile sahne almış olacaklar. Ayrıca güncellemenin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde muhtemelen Mart ayında gün yüzüne çıkması bekleniyor.
Microsoft'un tüketicilere Surface Pro 5'e ek olarak, ilk dizüstü bilgisayar modelinin yükseltilmiş versiyonu Surface Book 2'yi ve geliştirilmiş Surface Pen'i sunması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6205 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, surface book ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim