Anlık Bildirim

Microsoft, Windows Phone 8 için geliştirici arıyor


Akıllı telefonlar için geliştirdiği yeni nesil Windows Phone 7 işletim sistemini geçtiğimiz yılın sonlarına doğru pazara sunan, işletim sisteminin Mango kod adını taşıyan ve çok sayıda yeni özellik içeren ilk büyük güncellemesini de önümüzdeki ay ile birlikte kullanıma sunması beklenen Microsoft, Windows Phone 8 hazırlıklarını da sürdürüyor.
Redmond merkezli firma, Windows Phone 8 için geliştirici arıyor. Şirketin iş ilanlarını yayınladığı microsoft-careers.com sitesindeki yeni bir pozisyona göre Microsoft, Windows Phone 8 ekibinde çalışmak üzere  C/C++/C# programlama dillerine ya da obje odaklı diğer geliştirme dillerine ileri seviyede hakim olan ve en az 5 yıl sektör deneyimi bulunan programcı arıyor. Aynı ilandaki bilgilere bakılırsa, Windows Phone 8'in geliştirilmesinde rol üstlenecek çekirdek kadro da hali hazırda şekillenmiş gibi görünüyor.
Mevcut bilgilere göre 2012 sonu gibi çıkması beklenen Windows Phone 8 işletim sisteminin detayları hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor ancak Microsoft'un akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar için tek bir eko sistem yaratma planı doğrultusunda Windows 8 ile önemli benzerlikler taşıması bekleniyor. Zira hatırlanacağı üzere canlı demosu Computex 2011'de yapılan Windows 8 işletim sisteminin grafik arayüzü Windows Phone 7.5 Mango'dan ciddi izler taşıyordu.
Microsoft, Windows Phone 8 için geliştirici arıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim