Anlık Bildirim

Microsoft'dan iPad'i hedef alan yeni reklam: Beyzbol

Microsoft, bir süre önce başladığı iPad'i hedef alan reklamlarına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer hedefte iPad'in birden fazla uygulamayı çalıştıramaması var. Ya da diğer bir deyişle Windows 8'in tek bir ekranda iki uygulamayı aynı anda çalışatırabilmesi.

iPad-Windows Tablet kıyaslamasını bu reklamında da sürdüren Microsoft, hatırlanacağı gibi bundan önce 2 farklı reklamı yayına vermişti. İlk reklamda fiyat karşılaştırması, ikinci reklamda ise genişletilebilir hafızaya dikkat çeken Microsoft, bu reklamlarda Siri'nin sesini kullanarak Windows 8'in ve dolayısıyla tabletlerinin, iPad'e kurduğu bariz üstünlüklerine vurgu yapıyordu.

Bu sefer Siri'nin sesinin kullanılmadığı yeni reklamda ise konu çoklu görev yapabilme yetenekleri. Biri iPad, diğeri ise Windows 8'li tablet kullanan iki farklı beyzbol oyuncu gözlemcisinin, aynı oyuncuyu izlerkenki durumlarını konu alan reklamda, Windows'un aynı anda iki farklı uygulamayı tek bir ekranda çalıştırabilmesi sayesinde nasıl öne geçilebileceği komik ve başarılı şekilde işlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2700 kez okundu.
35 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, windows 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim