Anlık Bildirim

Moga'nın yeni kontrolcüsü Rebel, ön siparişe açıldı

Moga'nın yeni kontrolcüsü Rebel, ön siparişe açıldı
Mobil oyuncuların yakından tanıdığı aksesuar firmalarından biri olan Moga, Rebel adlı yeni MFi kontrolcüsünü ön siparişe açtı.

Moga'nın üst seviye kontrolcüleri arasında yer alan Rebel, iOS 7 ve üzeri yazılıma sahip cihazlar ile Bluetooth üzerinden haberleşiyor. Kontrolcü üzerinde 2 adet joystik, 1 adet d-pad, 4 adet tetik tuşu(L1/R1 - L2/R2), fonksiyon tuşları(A,B,X,Y), Bluetooth tuşu, duraklatma tuşu ve pil durumunu gösteren led lambalar yer alıyor. 

Genel görünüm itibariyle Xbox 360'ın kontrolcüsünü anımsatan Rebel'in üzerinde iPhone ve iPod Touch gibi cihazları konumlandırmak için bir sabitleme çubuğu da bulunuyor. Bu çubuk Moga'nın S.M.R.T Lock adını verdiği kitleme teknolojisinden faydalanıyor. Yeni nesil iPhone'lar ile uyumlu olan çubuk, yeri geldiğinde kontrolcünün kasasına gizlenebiliyor.

Gücünü 680 mAh'lik bir pilden alan Rebel, 17 Eylül tarihinde satışa sunulacak. Rebel ile birlikte üst düzey bir oyun deneyimi vaat eden Moga'nın bu konuda ne kadar başarılı olacağını kısa bir süre sonra göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim