Anlık Bildirim

Monopoly ses asistanına kavuştu

84 yıldır fiziksel oyun dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alan Monopoly kendisini geliştirmeye devam ediyor. Elektronik bankacılıktan sonra şimdi de sesli bankacılık satışa çıktı.

Teknoloji geliştikçe masa oyunlarının efsanesi diyebileceğimiz Monopoly de değişikliğe uğradı. Elektronik bankacılık adıyla para, hesap ve banka işlemlerini özel bir elektronik cihaza aktaran Monopoly şimdi de sesli asistan trendine katılıyor.

Monopoly Voice Banking Edition özellikleri ve fiyatı

Monopoly Voice Banking Edition adıyla satışa çıkacak olan yeni oyun tüm bankacılık işlemlerini şapka şeklindeki sesli asistana aktarıyor. Paralar, kasa ve banka kartları sesli asistan içerisinde kontrol ediliyor.

Monopoly sadece temel seviyede ses kontrolüne sahip. Gelişmiş asistanlar gibi katmanlı ve karmaşık konseptlere girmemiş. Oyuncular İngilizce olarak örneğin “Yarış Pistini satın al” veya “başlangıçtan geçiş hediyesi al” gibi oyun içerisindeki parasal hamleleri asistana okuyor.

Sesli asistanın oyun alanının ortasında olması ve oyuncuların da talimat verirken biraz yaklaşması gerekiyor. Komutlar sonrasında aynı elektronik bankacılıkta olduğu gibi sesli asistan oyuncuların bakiyelerini sürekli olarak güncelliyor.

Monopoly Voice Banking Edition sadece 4 kişiye kadar oynanıyor. Bina kartlarının haricinde şans kartları ve kodesten çıkış kartı da kaldırılmış. 3 adet AA pil ile çalışan sesli Monopoly 30$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim