Anlık Bildirim

Monster Notebook, E3 2016 fuarında

Türkiye’den bir dünya markası çıkarma amacını taşıyan Monster, bu amaç doğrultusunda yıl içerisinde çeşitli fuarlar ve etkinlikler ile yurt dışında kendini göstermeye çalışıyor.

Ürettiği yüksek performanslı oyuncu dizüstü bilgisayarları ve iş istasyonlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Monster Notebook, dünyanın en büyük oyun fuarlarından birisi olan E3 2016’da ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

14-16 Haziran 2016 tarihleri arasında Los Angeles Convention Center’da düzenlenmekte olan E3 2016 fuarında, 100’den fazla ülkeden teknoloji ve oyun dünyasının devleri boy gösteriyor. Türkiye’den bir dünya markası çıkarma amacını taşıyan Monster, bu amaç doğrultusunda yıl içerisinde çeşitli fuarlar ve etkinlikler ile yurt dışında kendini göstermeye çalışıyor.

Monster, Ocak ayındaki CES 2016 fuarında da Türkiye’yi ilk kez yurtdışında temsil etme başarısını göstermişti. Ardından da kısa süre önce yapılan Computex 2016 fuarında yerini aldı. Bu yıl içerisinde katıldığı üçüncü büyük oyun veya teknoloji fuarı olacak.

2000 yılında ticari hayatına başlayan Monster, iş istasyonları ve oyun bilgisayarları olmak üzere iki kategoride dizüstü bilgisayar üretimi gerçekleştiriyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6787 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
monster, monster notebook ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim