Anlık Bildirim

Moto X tablet modeli yolda olabilir

Moto X tablet modeli yolda olabilir

Motorola'nın bir süre önce tanıttığı ve şirket tarihindeki en başarılı ürün ünvanını alan Moto X, tüketici tarafından da ilgi görünce haftalık üretim kapasitesi 100 000 üniteye çıkarıldı.

8 çekirdekli özelleştirilmiş yongaseti, modele özel yazılımlar ve dış görünümün kişilleştirilebilmesi imkanı cihazı ön plana çıkaran unsurlar oldu. Moto X konsepti ilgi görünce Motorola aynı konsepti tablet pazarına da transfer etme kararı aldı.

Xoom adlı tablet modeli ile uzun süre önce tablet piyasasında boy gösteren Motorola, bu kez Moto X tablet modeli ile pazara geri dönmenin planlarını yapıyor. Geçen yılın sonlarında X tablet adlı bir proje internete sızmıştı. Bizzat Motorola patronu tarafınan teyit edilen bilgiye göre firma bir tablet projesi üzerinde çalışıyor.

Proje Xoom olarak mı pazara girecek veya Moto X Tablet olarak mı adlandırılacak bilinmiyor. Ancak tabletin MotoMaker ile kişiselleştiriliebileceği belirtiliyor zira yöneticiler MotoMaker platformunun daha da genişletilmesi taraftarı.

Moto X tabletinin nasıl bir donanım sunacağı bilinmiyor ancak akıllı telefon versiyonu gibi pazarda yenilikçi bir etki bırakması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim