Anlık Bildirim
 
Yazılım vakfı Mozilla her ne kadar geliştirdiği Firefox tarayıcısıyla bilinse de farklı alanlarda da girişimlerde bulunuyor. Firefox Test Pilot altında bir deney olarak kullanıma sunulan Firefox Send nihai haliyle kullanıma sunuldu.
2017 yılında bir deney olarak hizmete açılan Firefox Send o günden bu güne bir çok kullanıcının işini kolaylaştırdı. Mozilla yaptığı duyuruda servisin stabil halini kullanıma açtığına yer verdi. İlk zamanlar maksimum dosya boyutu 1 GB ile sınırlı olan paylaşım hizmeti ayrıca bağlantıyı 1 günlük veya 1 defa indirme ile sınırlandırma seçenekleri sunmaktaydı. 
Firefox Send’in dün itibariyle kullanıma sunulan son haliyle birlikte artık kullanıcılar yükledikleri dosyalarının indirme sınırını sayıca 100’e kadar ayarlayabildikleri gibi bağlantı için 5 dakikadan 1 haftaya kadar süre de belirleyebiliyorlar.

Dosya boyutu sınırı 2.5 GB'a yükseltildi 

Ayrıca Firefox hesabı ile giriş yapıldığında yüklemelerinizi yönetme imkanı da sunan servisin dosya boyutu da 2.5 GB’a yükseltildi. Dosyalarınızın aktarım esnasında şifrelendiği Firefox Send’de ayrıca dosyanıza bir şifre de atayabiliyorsunuz.
Son olarak Mozilla’nın paylaşım hizmeti için haftanın ilerleyen günlerinde beta Android uygulamasını yayınlayacağını ekleyerek sözlerimizi noktalayalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim