Anlık Bildirim

''N.Y.Zombies 2'' için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Foursaken Media, zombi temalı mobil oyunu N.Y.Zombies'in yeni oyunu ''N.Y.Zombies 2'' için ilk tanıtım videosunu yayınladı.
2010 yılının ilkbahar aylarında Appstore'da yerini alan ''N.Y.Zombies'' ile birlikte mobil platformda korku dolu ürpertici bir atmosfer sunmayı başarmış ve mobil oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Uzunca bir süredir beklenen devam oyunu için yayınlanan tanıtım videosunda, N.Y.Zombie 2'nin grafiksel açıdan ilk oyundan izler taşıdığı görünüyor, ancak yapım daha kaliteli grafikler sunuyor. Ayrıca, yeni oyun ile birlikte geliştirilen tek şeyin grafikler olmadığını belirtmekte de fayda var. İlk oyunun dar koridorlarından kurtulan oyun daha büyük ortamlar sunuyor. Sabit bir yerde takılı kalarak gelen zombileri vurmak yerine serbest bir dolaşım imkanı sunacak olan N.Y.Zombies 2, co-op çoklu oyuncu desteğini de bünyesinde barındırıyor. RPG unsurlarına da yer verilecek oyunda, çeşitli geliştirmeler ve özelleştirmelerde oyunculara sunulacak.

Henüz kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de N.Y.Zombies 2'nin bu yıl içerisinde Appstore'da yerini alacağı belirtiliyor. N.Y.Zombies'in şu an alınabilir içerik olarak sunulan ilk oyununa Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim