Anlık Bildirim

Nike'ın otomatik bağcıklı spor ayakkabısı HyperAdapt satışa çıkıyor

Nike’ın Geleceğe Dönüş filminden ilham alarak tasarladığı, uzun süredir merakla beklenen kendi kendine bağlanabilen spor ayakkabısı HyperAdapt’in satışa çıkacağı tarih açıklandı.
Birçoğumuzun Geleceğe Dönüş filminde Marty McFly’ın giydiği Nike Mag ile hatırladığı otomatik bağcıklı spor ayakkabı fikri nihayet hayata geçiriliyor. HyperAdapt 1.0 adıyla görücüye çıkan ve otomatik bağcık sistemine sahip ayakkabı kullanım kolaylığıyla benzerlerinden bir adım öne çıkmayı başarıyor.
Kişi spor ayakkabıyı giydikten sonra bağcıkların kendi kendine sıkılmasını sağlayan mekanik bir sisteme sahip HyperAdapt 1.0 üzerinde şarj edilebilir pil yer alıyor. Üzerindeki LED ışıklar sayesinde pil durumunu takip edebileceğiniz ayakkabı 3 saat süren tam şarj ile yaklaşık 2 hafta kullanım ömrü vadediyor.
Nike pazarlama departmanı yöneticilerinden Heidi Burgett, Twitter’dan yayınladığı mesaj ile -ilk kez mart ayında satışa sunulacağı açıklanan- HyperAdapt'in 28 Kasım 2016 tarihinde resmi olarak satışa sunulacağını duyurdu. Sadece belirli mağazalardan ulaşılabilecek ürün randevu sistemiyle satılacak. İlk etapta Amerika’da satışa çıkacak ayakkabının diğer ülkelere gelip gelmeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7500 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nike, spor ayakkabı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim