Anlık Bildirim

Nimble Squiggles ile renk eşleştirme ve platform türleri biraraya geliyor

Nimble Squiggles ile renk eşleştirme ve platform türleri biraraya geliyor

Mobil platformların başarılı geliştiricilerinden Bulkypix, renk eşleştirme ve platform türlerini biraraya getiren ilgi çekici bir oyunu daha iOS için indirmeye sundu. 

El ile çizilmiş birbirinden ilginç tasarımlara sahip 60 labirentte amaç renkli ve eğri çizgilerinizi toplayarak çıkış noktasına götürmek. Amaç bu kadar kolay olsa da oynanışa alışmak oldukça zor. 

Çizgileri hareket ettirmek için ekrana dokunmanız gerekiyor ve çizgiler bu baskı yaptığınız noktaya doğru hareket ediyor. Labirent içerisinde sürekli sürükleme yaparak çizgileri yönlendirmeniz gerekiyor. Ancak zaman zaman çevredeki çekim noktalarına kapılan çizgiler dağılıp gidebiliyor. 

Oyunda farklı renklerde kapılar, geçitler ve diğer etkileşimli nesneler yer alıyor. Bu nesnelerle etkileşime geçmek için aynı renkte olmanız gerekiyor. Bu da sık sık çizgilerin rengini değiştirmenizi gerektiriyor. Labirentlerde pek çok tuzak ve engeller olduğu için stratejik de davranmanız gerek. Engellere çarptığınızda çizgileriniz azalıyor. 

Oyunda üç farklı mod mevcut. Bunlar en az çizgi toplamak, tüm çizgileri toplamak ve belirli bir zamanda labirenti tamamlamak şeklinde sıralanıyor. Oyun yüzde 50 indirimde ve fiyatı 2TL.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim