Anlık Bildirim

Nokia 600 sevkiyatları iptal edildi


Nokia geçtiğimiz hafta Windows Phone yüklü Lumia ve S40 yüklü Asha serileriyle piyasaya iddialı bir giriş yaptı. Bunun oluşturduğu olumlu hava sürerken Nokia, Symbian kullanıcılarına kötü bir haber verdi.
Ağustos ayında 700 ve 701 modelleriyle beraber tanıtılan Symbian Belle yüklü Nokia 600 modeli 180 avro fiyatıyla bir süre sonra piyasaya çıkmak için gün sayıyordu. Ancak firma ani bir kararla modelin üretimini durdurdu.

Ürüne ait ticari görseller ve resmi tanıtım sayfası siteden kaldırıldı. Facebook resmi sayfasından da bir açıklama yapan Nokia uzun süren görüşmelerin ardından şirket olarak karar aldıklarını ve modelin sevkiyatını iptal ettiklerini belirtti.

Ürünün hangi sebeplerle iptal edildiği açıklanmadı. 

Nokia 600; 1 GHz saat hızında çalışan ARM11 işlemci, 512 MB RAM, Symbian Belle işletim sistemi, dört band GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi, HSPA (HSDPA: 14.4 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps), 3.2 inç  360 x 640 piksel dokunmatik kapasitif ekran, 2 GB dahili flash bellek, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS / aGPS, 5 MP arka kamera ve 720p video kayıt imkanı özelliklerini sunuyordu.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
6104 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim