Anlık Bildirim

Nokia, büyük bir sosyal medya pazarlama stratejisine hazırlanıyor


İlk dalga Windows Phone cihazları için Microsoft'un maddi desteğiyle büyük bir reklam kampanyası başlatan Nokia, bu kez sosyal medya pazarlamacılığı adına büyük bir hamleye hazırlanıyor.

Nokia başkan yardımcılarından Niki Barton, Londra'daki tasarım stüdyosunda verdiği bir röportajda son Lumia gamının canlı renkler, basit dizaynı ve içgüdüsel kullanıcı arayüzü ile Nokia'yı eski günlerine döndüreceğine inandığını belirtti.

İlk tanıtıldığı Ekim ayından bu yana yaklaşık 6 milyon Lumia cihazı satıldı. Lumia serisi pek çok otoriteden övgü aldı ve ödüller kazandı.

Nokia'nın içinde bulunduğu mali sıkıntılar Nikki Barton gibi çalışanların ürettikleri modellerden gurur duymalarını engellemiyor. 

Barton, etrafındaki pek çok kişinin Lumia modellerinden kullandığını ve etrafına da tavsiye ettiğini gördükçe mutlu oluyor. Tüketiciler esas olarak Lumia serisini ellerine aldıkları zaman ne kadar güçlü olduğunu görebiliyorlar. Tasarım olarak da Lumia modelleri çok iddialı ve bu renkleri tasarım esnasında üretebilen sadece Nokia.

Bugüne kadar Nokia'nın geliştirdiği pazarlama stratejisinin zayıf kaldığı konusundaki eleştirilere ise Barton, büyük bir sosyal medya pazarlama stratejisine hazırlandıkları hazırlandıkları şeklinde cevap veriyor. Lumia modellerinin daha fazla tanınır olmasını sağlayacak yeni kampanyalar için Nokia, yeni bir pazarlama şefi atamıştı.  

Barton, Lumia tasarımlarının oyunun kuralını değiştirdiğini vurguluyor ve bunun büyük bir hamle için sadece bir başlangıç olduğunu ifade ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2176 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim