Anlık Bildirim

Nokia isim değişikliği ile ilgili sorulara cevap verdi


Geçtiğimiz haftanın en önemli konularından birisi Nokia'nın Symbian ismini bundan sonraki ürünlerinden çıkarması oldu. Nokia bu konuyu resmi olarak açıklamadı ancak yeni ürün görsellerinde Nokia Belle şeklinde isimlendirme yapılmasıyla gerçek ortaya çıktı. Pek çok Symbian hayranını üzüntüye boğan bu kararın ardından firmaya fazla sayıda eleştiri maili gönderildi. Sonunda Nokia kararla ilgili bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Resmi blogundan sorulara cevap mahiyetinde bir yazı yayınlayan Nokia, Symbian Belle isminin geliştiriciler gibi bazı çevreler tarafından kullanımaya devam edeceğini, bunun yanında son Symbian güncellemesine atıfta bulunan Nokia Belle ismini kullanma esnekliğinin de kendilerinde saklı olacağını belirtti.

Nokia, aynı ürün için farklı isimlendirmeler yapmanın bazı kullanıcılar tarafından kötü bir marka yönetimi ve kafa karıştırıcı olarak görülse de aslında isimlendirme konusunun çok önemli olmadığını vurguladı.

Ayrıca Nokia, Nokia 500 modeline de Belle güncellemesinin geleceğini açıkladı. Güncelleme kullanıcı tecrübesinde büyük değişiklikler içereceği için Şubat 2012 tarihinde yayınlanabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5532 kez okundu.
15 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, nokia ve symbian
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim