Anlık Bildirim

Özel ses sistemine sahip Lenovo Yoga C930 duyuruldu

Lenovo’nun yeni Yoga serisindeki iddialı ikisi bir arada dizüstü bilgisayarı Yoga C930 duyuruldu. Cihazın menteşe kısmına şık bir ses sistemi de yerleştirilmiş.

IFA 2018 fuarına birbirinden iddialı dizüstü bilgisayar modelleri ile gelen Lenovo’nun dikkat çekici ürünlerinden bir tanesi Yoga C930 modeli oldu. Model menteşeye entegre ses sistemi ile geliyor.

Lenovo Yoga C930 özellikleri ve fiyatı

Lenovo Yoga C930 modeli 13.9 inçlik bir ekrana sahip. Alüminyum gövdesi ince işçilik ile birleşmiş ve ortaya premium bir dizüstü bilgisayar çıkmış. İnce ekran çerçeveleri yanında ekran kalemi için de bir yuva yer alıyor.

Bir önceki modelin menteşe sistemini değiştiren Yoga C930 modeli, yeni menteşeye bir ses sistemi entegre etmiş. İnce bir çubuk içerisinde iki adet tweeter yer alırken cihazın kenar kısımlarında da çift hoparlör var. Bu sisteme Dolby Atmos desteği de sağlanmış.

Dönebilir ekrana sahip olan Lenovo Yoga C930 modeli 4K veya Full HD çözünürlük seçeneği ile geliyor. Dolby Vision sertifikası ile ekranlardan HDR desteği alabilmek mümkün. Ekranın üst kısmında özel kapağı olan bir web kamerası da bulunuyor.

Intel Core i7-8550U modeline kadar işlemci seçeneği olan modelde 16GB’a kadar DDR4 RAM ve 2TB’a kadar SSD PCIe seçenekleri sunuluyor. İki adet USB Tip-C üzerinden Thunderbolt 3 desteği sunulmuş. Lenovo Yoga C930 modeli 1099$ başlangıç fiyatına sahip.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim