Anlık Bildirim

PayPal Here, artık iPad'e özel destek sunuyor

Elektronik ticaretin önde gelen isimlerinden PayPal, satış noktası çözümü olan PayPal Here'in iPad'e özel uygulamasını App Store üzerinden yayınladı.

Aktif olarak 5 ülkede kullanılan PayPal Here, işletmelere yaptıkları satışları ve hizmetleri kolaylıkla takip edebilme, ücretleri akıllı cihazın (iPad, iPhone ya da uyumlu Android cihazları) kulaklık girişine takılan bir manyetik kart okuyucusu yardımıyla kredi kartından veya müşterinin direk PayPal hesabından ya da nakit olarak temin edebilme ve faturayı müşterinin mail adresine birkaç dokunuşla gönderebilme gibi yetenekleriyle öne çıkıyor. Daha birçok yeteneği de bulunan PayPal Here, kısacası bir işletmenin ihtiyaç duyduğu birçok satış işlemini tek bir cihaz üzerinden hızlıca yapılmasına imkan sunuyor.

PayPal Here'in yeni yayınlanan iPad'e özel uygulaması ise iPhone'daki satış noktası deneyimini iPad'in büyük ekranı sayesinde, kullanıcıları birçok işlemi tek bir ekrandan yapabilmelerini sağlayan arayüzü ile çok daha rahat satış noktası deneyimi sunuyor. Ayrıca uygulamayla birlikte bir adet manyetik kart okuyucusu da ücretsiz olarak temin edilebilmekte.

PayPal Here ile ilgili daha detaylı bilgiyi kendi sayfasından alabilir, App Store'daki sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
PayPal Here, artık iPad'e özel destek sunuyor
PayPal Here, artık iPad'e özel destek sunuyor
PayPal Here, artık iPad'e özel destek sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim