Anlık Bildirim

SPenBoard Switcher uygulaması ile kolayca klavye seçimi yapabilirsiniz

Samsung'un yenilikçi S-Pen teknolojisi sunduğu cihazlarda, normal klavyeden S-Pen uyumlu klavyeye geçiş esnasında daha hızlı bir çözüm isteyen kullanıcılar için, Xda üyesi bir geliştirici tarafından dikkat çekici bir uygulama yayınlandı.

Eğer cihaz stylus kalem yuvasından ayrıldığı zaman tespit eden bir teknolojiye sahipse, uygulama tam uyumlu olarak çalışıyor. Kalemi yuvasından ayırdığınız zaman, standart yazım klavyesi veya S-Pen uyumlu Samsung klavyesi arasında seçim yapabileceğiniz bir pencere ekranda beliriyor ve bu sayede uzun işlemler yapmaktan kurtuluyorsunuz. Aynı şekilde kalemi yerine taktığınız zaman da klavye seçim penceresi karşınıza geliyor. 

Uygulama Samsung tarafından sunulan S-Pen yazılım geliştirme aracı temel alınarak geliştirilmiş. Araç sayesinde sadece yuvasından çıkardığınız zaman değil, kalemin basıncına göre veya kenar tuşunun durumuna göre farklı uygulamalar geliştirilebilir.

Uygulama şu anda Galaxy Note 10.1 ve Galaxy Note II modellerinde çalışıyor. Kaynak linkinden uygulamaya ve gerekli adımlara ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim