Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S3 için yeni bir görsel sızdırıldı

MWC 2017 fuarında yeniden tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Galaxy Tab S serisinin üçüncü nesli, bir sürpriz yaparak S Pen aksesuarını da beraberinde getiriyor.

Samsung’un uzun ömürlü cihaz serileri arasında yer alan ve MWC 2017 fuarında yeniden sahneye çıkacak Galaxy Tab S serisinin üçüncü nesli ile ilgili detaylı görseller gelmeye devam ediyor.

S Pen desteği

Yeni nesilde artık tek modele yer vereceği düşünülen Galaxy Tab S3 ayrıca önemli bir gelişmeye de sahne olacak. Daha önce Note serisinde ve Tab A Plus modellerinde gördüğümüz S Pen aksesuarı artık Galaxy Tab S serisinde de yerini aldı.

Geçmiş yıllarda Galaxy Note 10.1, Galaxy Note 8, Galaxy Note Pro 12.2 gibi modeller sayesinde bir yıl içerisinde fazla sayıda S Pen destekli ürün görüyorduk. Geçen yıl Galaxy Note 7 modelinin pazardan çekilmesi ile birlikte sadece Galaxy Tab A 10.1 modeli S Pen kalemi ile kaldı. Bu yıl firma S Pen teknolojisine ağırlık vermek istiyor.

9.7 inçlik Super AMOLED ekranında 2048x1536 piksel çözünürlük sunacak olan Galaxy Tab S3, Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alacak. 4GB LPDDR4 RAM yanında 32GB ve 128GB kapasite seçeneklerinin olacağı ifade ediliyor.

Yeni tablet modelinde de tasarım çok fazla değişmeden miras alınıyor. Hallice kalın ekran çerçeveleri yanında Galaxy S8 amiral gemisinin aksine parmak izi okuyucu entegreli fiziksel Home tuşu devam ediyor.

Samsung yeni tabletini biraz daha profesyonel kullanıma yönlendirmek istiyor zira S Pen kalemi yanında bir Bluetooth klavye de opsiyonel olarak satışa sunulacak. Diğer taraftan S Pen kaleminin sadece 128GB kapasiteli seçenek ile birlikte sunulacağı ifade ediliyor. Satışlar ise fuardan hemen sonra başlayacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2763 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy tab s3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim