Anlık Bildirim

Samsung Galaxy TabPro S için ekran kalemi yolda

Ekran kalemleri konusunda en iyi teknolojileri geliştiren firmalardan birisi olan Samsung, Galaxy TabPro S tablet modeli için de C-Pen marka ekran kalemini satışa sunmaya hazırlanıyor.
Samsung'un oldukça beğenilen Windows 10 işletim sistemli Galaxy TabPro S tablet modeli için, üst seviye bir ekran kalemi de yolda. Samsung'un tasarım odaklı C-Pen sınıfına ait olacak bu ekran kalemi, EJ-UW700 model numarasına sahip.

Sadece C-Pen olarak adlandırılan yeni ekran kalemi, Microsoft'un DirectInk teknolojisini temel alıyor. Bu teknoloji, dokunmatik Windows ekranlarında ekran kalemlerinin daha hassas bir şekilde kullanılmasını amaçlıyor. Yeni C-Pen kalemi, Alman bir perakendeci tarafından ön siparişe sunulmuş ve özellik bakımından biraz daha gelişmiş bir yapıda.


Kalem, Bluetooth 4.0 üzerinden tablete bağlanırken, 1024 baskı hassasiyet seviyesine sahip. Bu seviye S-Pen tarafının neredeyse yarısı olsa da, yine de hassas bir tecrübe sunacaktır. Dahili bataryası olan kalem, bu sayede 162 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kalem üzerinde Geri ve Sil butonları yer alıyor.

Samsung C-Pen kaleminin fiyatı 60 Avro olarak belirlenmiş. Satışa ise 31 Mart tarihinde başlanacak. MWC 2016 fuarında, Galaxy TabPro S ile birlikte sergilenen orijinal ekran kalemi muhtemelen EJ-UW700 modeliydi. İlk izlenimlerde kalem ve ekran uyumu pek beğenilmemişti. C-Pen kaleminin farklı tablet ve akıllı telefonlarda kullanılıp kullanılmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim