Anlık Bildirim

Samsung, Notebook 9 ile gücü ve hafifliği birleştiriyor

Las Vegas'da kapıları açan CES 2016 fuarı kapsamında birçok firma yeni ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Bu firmalardan Samsung, dizüstü tarafından ilk olarak Notebook 9 ile çıkıyor.
CES 2016 duyurularını gerçekleştiren Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni hazırladığı dizüstü bilgisayarı Notebook 9 ile güç ve hafifliği bir araya getiriyor.
Firmanın 13.3-inç ve 15-inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile hazırladığı dizüstü bilgisayarı Notebook 9, ilk olarak magnezyum alaşım tercih edilen modern gövdesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Oldukça ince tasarlanan ve ekran boyutuna göre 840 ile 1.3kg ağırlık değerlerine sahip olan model, böylelikle her zaman taşınabilecek birer seçenek oluşturuyor.
Gücünü Intel Core i5 ve Core i7 işlemcilerinden alan ve bu sayede boyutlarından daha yüksek performans ortaya koyabilen Notebook 9 modelleri, IPS'e benzer PLS teknolojisine sahip Full HD ekranlarıyla görsel deneyimi de yukarıda tutuyor ve 15-inç'de 39Wh, 13.3-inç'de ise 30 Wh gücünde batarya taşıyor. Şirket tarafından "tüm gün batarya ömrü sunuyor" şeklinde lanse edilen bilgisayarlardan büyük versiyonda iki adet USB 3.0 ve USB Type-C portları yer alırken, ufak sürümde sadece iki adet USB 3.0 yer alıyor.
Samsung'un resmi satış fiyatlarını henüz açıklamadığı Notebook 9'un yakın zaman içerisinde satışa çıkması bekleniyor.
Samsung, Notebook 9 ile gücü ve hafifliği birleştiriyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim