Anlık Bildirim

Samsung, Windows 8'li Series 5 ve Series 7 hepsi bir arada bilgisayarlarını resmen duyurdu

Güney Koreli üretici Samsung, cuma günü düzenlenecek olan IFA fuarı öncesinde Series 5 ve Series 7 ailelerinin yeni üyelerini resmen duyurdu.

İlk olarak haziran ayında düzenlenen Computex'te gün yüzüne çıkan cihazlardan Series 5'te 21.5 inç'lik ekran bulunurken, Series 7'de 23 ve 27 inç'lik ekran seçeneklerine sahip. 10 parmağa kadar algılayabilen çoklu dokunmatik özelliğine sahip olan cihazlar 1080p desteği de sunuyor. Günümüz cihazlarındaki tüm girişleri üzerinde bulunduran cihazlar ek olarak; USB 3.0, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ve Ethernet desteklerini de kullanıcıya sunuyor. Tasarımlarıyla dikkat çeken cihazlar bir bilgisayardan çok televizyona benzeyen görünümleriyle de dikkat çekiyor.
ABD sınırları içerisinde 1699 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan Series 7'nin 27 inç'lik versiyonu; Core i7 işlemci, 8 GB RAM, 1 TB'lık depolama alanı ve AMD'nin Radeon HD 7850M ekran kartını bünyesinde bulunduracak. Aynı serinin 23 inç'lik versiyonu ise 1099 dolardan satışa sunulurken; Core i5 işlemci, 6 GB RAM ve Intel ekran kartı bulunduracak. 749 dolardan satışa sunulacak olan ve Series 7'ye göre alt segmentte konumlandırılan Series 5 ise; Core i3 işlemci, 4GB RAM, 500GB HDD gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4546 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim