Anlık Bildirim

Samsung yeni Experience arayüzü ile emojileri yeniledi

Samsung Experience 9.0 ile emojilerin tasarımı yenilendi. Yanlış anlaşılmalara neden olan Samsung emojileri daha anlaşılır bir tasarıma büründü. İşte yenilenen emojiler:

Samsung yeni Experience arayüzü ile emojileri yeniledi Tam Boyutta Gör

Samsung Experience arayüzünün emoji tasarımları günümüz emojilerinden bir hayli farklı görünüyordu. Ne anlattığı belli olmayan, zaman zaman yanlış anlaşılmalara sebep olan Samsung emojileri sonunda yenilendi.

Galaxy S8 ailesi için yayınlanan Android Oreo güncellemesiyle birlikte telefonun arayüzü Samsung Experience 9.0’a yükseltildi. Yeni arayüz ile yeni emojiler işletim sistemine eklendi. Yeni emojileri kullanabilmek için Android Oreo güncellemesini yapmak gerekiyor.

Yukarı doğru hafif aşağılayıcı şekilde bakan surat, güncelleme öncesinde karşıya bakıyor ve gayet mutlu bir gülücük atıyordu. Diğer işletim sistemindeki görünümü ile Experience 8.5’teki görünümü arasındaki fark görselde bariz bir şekilde belli oluyor.

Ellerini kafasının yanına götüren ve çığlık atan suratta ise el yoktu ve karakterin ağzından hayalet çıkıyordu. Dans eden şık kıyafetli kadın emojisinde ise günlük kıyafeti ve spor ayakkabılı bir kadın vardı. Samsung Experience 9.0 ile bunlara ayar çekilmiş. Bu defa anlatılmak istenen doğru bir şekilde anlatılıyor.

Emojilerin görünümünde yapılan değişikliğe ek olarak Emoji 5.0 kütüphanesinde bulunan yeni emojiler de eklendi. Bu sayede küfür eden, beyni yanan, sus işareti yapan ve gözleri parlayan emojiler eklenmiş oldu.

Yeni eklenen suratlardan bir kaçı:

Yeni eklenen nesnelerden bazıları: 

Çok kullanılan bazı emojilerdeki değişim:

Emojilerden bazıları hala daha sıkıntılı. Örneğin tavşan kulaklarıyla dans eden kişi emojilerinde diğer işletim sistemlerinde kullanılanlardan farklı bir görünüm görüyoruz. Bölgesel işaretlerden U sembolü V harfi olarak, V sembolü de U harfi olarak yani olması gerekenin tam tersi olarak görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim