Anlık Bildirim

Samsung'un yeni canavarı Galaxy Tab S3, 26 Şubat'ta tanıtılacak

Yayınlanan yeni bir teaser'la birlikte Samsung'un gecikmeli üst sınıf tableti Galaxy Tab S3'ün Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağı kesinleşti. Snapdragon 820'li cihazın tüm özellikleri haberimizde.
Samsung fanları için harika haberler var. Güney Koreli şirket, Galaxy S8'in Şubat ayının sonlarında duyurulmayacak olmasına rağmen bu yıl Mobil Dünya Kongresi'ni (MWC) boş geçmeyecek. Mobil cihaz üreticisi, 26 Şubat'ta gerçekleşecek olan MWC 2017 basın konferansını duyurdu. Yayınlanan teaser, uzun süredir beklenen Galaxy Tab S3'ün şık silüetini gösteriyor.
Samsung'un üst sınıf tableti geçen yıl çıkmış olmalıydı, ancak Galaxy Note 7'nin beklenmeyen sorunlarından dolayı Güney Koreli şirket Galaxy Tab S3'ü bu yıla ertelemeye karar verdi. Samsung, Galaxy S8'in Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenmeyeceğini açıklamıştı ve bu etkinlikte amiral gemisinin yerine bir başka cihaz sahne alacak.

4G LTE ve sadece Wi-Fi'lı iki varyant duyurulacak

Galaxy Tab S3'ü birkaç aydır konuştuğumuz için, tabletin özellikleriyle ilgili bilgi sahibiyiz. Kısa bir süre önce FCC tarafından sertifikalandırıldıktan sonra, Galaxy Tab S3'ün artık dünya çapında piyasaya çıkması bekleniyor. Ayrıca, ABD'deki bazı operatörlerin cihazı almaları bekleniyor ancak satışların büyük kısmı Samsung'un çevrimiçi ve perakende mağazalarında gerçekleşecek.
Gelişmiş teknik özelliklere sahip Galaxy Tab S3, gerçekten üst seviye bir tablet olarak gelecek. Cihazın Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM ve muhtemelen 32GB dahili bellek (microSD kart yuvası ile genişletilebilir) ile güçlendirildiği söyleniyor.
Tablet, 2048x1536 piksel çözünürlüğü destekleyen 9.7 inç ekrana sahip olacak. Home butonunun altına bir parmak izi sensörü yerleştirilmiş durumda. Samsung Galaxy Tab S3, kutudan Android 7.0 Nougat'la çıkacak. Ayrıca 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 5 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerasıyla birlikte geleceğini biliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4651 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Tablet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim